Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζαλγκιρισ Παναθηναικοσ - Μπένικ Αφόμπε: Ξεπέταγμα με την ταμπέλα του ρεκόρ - Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του πρίφτη .

Ο παναθηναϊκός μέχρι το 5' κρατήθηκε στο ματς αλλά στη συνέχεια φάνηκε να παραδίδεται στις ορέξεις της ζαλγκίρις που έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 . Ο παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην τελευταία ζαλγκίρις κάουνας, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην euroleague, . Στο «τριφύλλι» οι τρεις σερί ήττες από βιλερμπάν (στο οακα), ερυθρό αστέρα (στο βελιγράδι) και την . Τέταρτη σερί ήττα για τον παναθηναϊκό, . Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο κάουνας, για τη 10η αγωνιστική της euroleague.

Ο παναθηναϊκός μέχρι το 5' κρατήθηκε στο ματς αλλά στη συνέχεια φάνηκε να παραδίδεται στις ορέξεις της ζαλγκίρις που έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 . Μπένικ Î'φόμπε: Ξεπέταγμα με την ταμπέλα του ρεκόρ
Μπένικ Î'φόμπε: Ξεπέταγμα με την ταμπέλα του ρεκόρ from www.gazzetta.gr
Μία ακόμη ήττα, την 8η συνολικά γνώρισε ο παναθηναϊκός στη φετινή euroleague. Ο παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην τελευταία ζαλγκίρις κάουνας, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην euroleague, . Στο «τριφύλλι» οι τρεις σερί ήττες από βιλερμπάν (στο οακα), ερυθρό αστέρα (στο βελιγράδι) και την . Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο κάουνας, για τη 10η αγωνιστική της euroleague. Τέταρτη σερί ήττα για τον παναθηναϊκό, . Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του πρίφτη . Ο παναθηναϊκός μέχρι το 5' κρατήθηκε στο ματς αλλά στη συνέχεια φάνηκε να παραδίδεται στις ορέξεις της ζαλγκίρις που έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 .

Ο παναθηναϊκός μέχρι το 5' κρατήθηκε στο ματς αλλά στη συνέχεια φάνηκε να παραδίδεται στις ορέξεις της ζαλγκίρις που έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 .

Ο παναθηναϊκός μέχρι το 5' κρατήθηκε στο ματς αλλά στη συνέχεια φάνηκε να παραδίδεται στις ορέξεις της ζαλγκίρις που έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 . Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο κάουνας, για τη 10η αγωνιστική της euroleague. Στο «τριφύλλι» οι τρεις σερί ήττες από βιλερμπάν (στο οακα), ερυθρό αστέρα (στο βελιγράδι) και την . Ο παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην τελευταία ζαλγκίρις κάουνας, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην euroleague, . Τέταρτη σερί ήττα για τον παναθηναϊκό, . Μία ακόμη ήττα, την 8η συνολικά γνώρισε ο παναθηναϊκός στη φετινή euroleague. Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του πρίφτη .

Τέταρτη σερί ήττα για τον παναθηναϊκό, . Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του πρίφτη . Ο παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην τελευταία ζαλγκίρις κάουνας, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην euroleague, . Μία ακόμη ήττα, την 8η συνολικά γνώρισε ο παναθηναϊκός στη φετινή euroleague. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο κάουνας, για τη 10η αγωνιστική της euroleague.

Μία ακόμη ήττα, την 8η συνολικά γνώρισε ο παναθηναϊκός στη φετινή euroleague. Τρίτο κρούσμα στον Ηρακλή και αναβολή των αγώνων με Λαύριο
Τρίτο κρούσμα στον Ηρακλή και αναβολή των αγώνων με Λαύριο from allstarbasket.gr
Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο κάουνας, για τη 10η αγωνιστική της euroleague. Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του πρίφτη . Ο παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην τελευταία ζαλγκίρις κάουνας, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην euroleague, . Τέταρτη σερί ήττα για τον παναθηναϊκό, . Μία ακόμη ήττα, την 8η συνολικά γνώρισε ο παναθηναϊκός στη φετινή euroleague. Στο «τριφύλλι» οι τρεις σερί ήττες από βιλερμπάν (στο οακα), ερυθρό αστέρα (στο βελιγράδι) και την . Ο παναθηναϊκός μέχρι το 5' κρατήθηκε στο ματς αλλά στη συνέχεια φάνηκε να παραδίδεται στις ορέξεις της ζαλγκίρις που έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 .

Ο παναθηναϊκός μέχρι το 5' κρατήθηκε στο ματς αλλά στη συνέχεια φάνηκε να παραδίδεται στις ορέξεις της ζαλγκίρις που έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 .

Στο «τριφύλλι» οι τρεις σερί ήττες από βιλερμπάν (στο οακα), ερυθρό αστέρα (στο βελιγράδι) και την . Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο κάουνας, για τη 10η αγωνιστική της euroleague. Ο παναθηναϊκός μέχρι το 5' κρατήθηκε στο ματς αλλά στη συνέχεια φάνηκε να παραδίδεται στις ορέξεις της ζαλγκίρις που έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 . Ο παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην τελευταία ζαλγκίρις κάουνας, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην euroleague, . Μία ακόμη ήττα, την 8η συνολικά γνώρισε ο παναθηναϊκός στη φετινή euroleague. Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του πρίφτη . Τέταρτη σερί ήττα για τον παναθηναϊκό, .

Μία ακόμη ήττα, την 8η συνολικά γνώρισε ο παναθηναϊκός στη φετινή euroleague. Τέταρτη σερί ήττα για τον παναθηναϊκό, . Στο «τριφύλλι» οι τρεις σερί ήττες από βιλερμπάν (στο οακα), ερυθρό αστέρα (στο βελιγράδι) και την . Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του πρίφτη . Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο κάουνας, για τη 10η αγωνιστική της euroleague.

Στο «τριφύλλι» οι τρεις σερί ήττες από βιλερμπάν (στο οακα), ερυθρό αστέρα (στο βελιγράδι) και την . Ο θρύλος του Î
Ο θρύλος του Î"ημήτρη Î"ιαμαντίδη! | Basket League from www.gazzetta.gr
Μία ακόμη ήττα, την 8η συνολικά γνώρισε ο παναθηναϊκός στη φετινή euroleague. Ο παναθηναϊκός μέχρι το 5' κρατήθηκε στο ματς αλλά στη συνέχεια φάνηκε να παραδίδεται στις ορέξεις της ζαλγκίρις που έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 . Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο κάουνας, για τη 10η αγωνιστική της euroleague. Τέταρτη σερί ήττα για τον παναθηναϊκό, . Ο παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην τελευταία ζαλγκίρις κάουνας, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην euroleague, . Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του πρίφτη . Στο «τριφύλλι» οι τρεις σερί ήττες από βιλερμπάν (στο οακα), ερυθρό αστέρα (στο βελιγράδι) και την .

Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του πρίφτη .

Στο «τριφύλλι» οι τρεις σερί ήττες από βιλερμπάν (στο οακα), ερυθρό αστέρα (στο βελιγράδι) και την . Τέταρτη σερί ήττα για τον παναθηναϊκό, . Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του πρίφτη . Μία ακόμη ήττα, την 8η συνολικά γνώρισε ο παναθηναϊκός στη φετινή euroleague. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο κάουνας, για τη 10η αγωνιστική της euroleague. Ο παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην τελευταία ζαλγκίρις κάουνας, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην euroleague, . Ο παναθηναϊκός μέχρι το 5' κρατήθηκε στο ματς αλλά στη συνέχεια φάνηκε να παραδίδεται στις ορέξεις της ζαλγκίρις που έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 .

Ζαλγκιρισ Παναθηναικοσ - Μπένικ Î'φόμπε: Ξεπέταγμα με την ταμπέλα του ρεκόρ - Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του πρίφτη .. Τέταρτη σερί ήττα για τον παναθηναϊκό, . Ο παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην τελευταία ζαλγκίρις κάουνας, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην euroleague, . Μία ακόμη ήττα, την 8η συνολικά γνώρισε ο παναθηναϊκός στη φετινή euroleague. Στο «τριφύλλι» οι τρεις σερί ήττες από βιλερμπάν (στο οακα), ερυθρό αστέρα (στο βελιγράδι) και την . Ο παναθηναϊκός μέχρι το 5' κρατήθηκε στο ματς αλλά στη συνέχεια φάνηκε να παραδίδεται στις ορέξεις της ζαλγκίρις που έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 .